Zakelijke lening vergelijken

Top 3 Leningen

Aanbieder Voorwaarden Aanvragen
logo Funding Circle Rente: v.a. 3,79% (6 – 60 mnd.)
Leenbedrag: € 5.000 – € 250.000
Investeerders tekenen in op het project
logo new10 abn Rente: v.a. 3,0% (3 – 60 mnd.)
Leenbedrag: € 5.000 – € 250.000 (BV’s tot 1.000.000)
Overstappen hoeft niet.
logo bridgefund leningen vergelijken Rente: v.a. 1,5% per maand (!) ( 1 – 6 mnd.)
Leenbedrag: € 20.000 – € 250.000
Zonder jaarcijfers en / of BKR

Of ga naar B2Businessleningen

Stel: je onderneming groeit harder dan je huidige financiële reserves aankunnen. Je wil natuurlijk de investeringen kunnen doen om de groei van je bedrijf aan te kunnen, dus is het tijd voor bedrijfskrediet. Waar let je op als je gaat aanvragen? Bij wie betaal je de gunstigste rente? Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Zakelijkelening.net helpt je met al je vragen, en met het vergelijken van aanbieders van bedrijfskrediet.

Online aanbieders van bedrijfskrediet

Vroeger moest je voor bedrijfskrediet naar een bank, bij voorkeur de bank waar je ook al een zakelijke rekening had. Maar banken zijn streng en langzaam, en dat past lang niet altijd bij modern ondernemerschap. Gelukkig veranderen ook de tijden voor aanbieders van bedrijfskrediet, en zijn er tegenwoordig veel online te vinden. Hier doorloop je een eenvoudig aanvraagproces waarbij je binnen één of twee werkdagen al weet of je lening is goedgekeurd of niet, en tegen welke rente en voorwaarden.

Aanbieders vergelijken

Hoe weet je nu welke (online) aanbieders van bedrijfskrediet voor jouw onderneming het beste zijn? Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het zoeken naar bedrijfskrediet. In de eerste plaats moet je letten op de rente en de bijkomende kosten. Probeer je altijd zo goed mogelijk een beeld te vormen van hoeveel het krediet kost aan rente en eventuele bijkomende kosten, zoals administratie- of afsluitkosten. Daarnaast hebben verschillende aanbieders verschillende voorwaarden. Kies altijd degene die het beste bij jouw situatie past.

Rente vergelijken van bedrijfskrediet

Rente is een factor die je over het hoofd zou zien, maar die wel kan variëren tussen verschillende aanbieders van bedrijfskrediet. Hierbij is het percentage niet noodzakelijk alleszeggend. Naast rente is het ook belangrijk om rekening te houden met de aflossingsvoorwaarden. De meeste aanbieders zijn transparant over hoeveel rente ze vragen, en met een aantal eenvoudige rekenmodellen kun je zelf berekenen hoeveel rente je betaalt bij een bepaald krediet en een bepaalde looptijd.

Betrouwbare lening vinden

Naar een bank gaan voor krediet heeft als voordeel dat je bank een betrouwbare partner is, hoewel een aanvraag wel moeilijker is, en je soms ook meer rente moet betalen. Toch zijn online aanbieders van bedrijfskrediet niet per se onbetrouwbaar. Veel ervan zijn een initiatief van een grotere bank of onderdeel van een gerenommeerde, (internationale) financiële dienstverlener. Bij Zakelijkelening.net kun je informatie vinden over, en vergelijken tussen 100% betrouwbare aanbieders.